Share

Infrastructura rutieră reprezină unul dintre principalele puncte de interes pentru Primăria Deleni, motiv pentru care primarul a decis asfaltarea mai multor drumuri din localitate. S-a avut în vedere modernizarea și reabilitarea drumurilor care fac legătura cu Municipiul Iași, dar și sporirea gradului de confort al cetățenilor.

Proiectul „Modernizare drumuri de interes local în Comună Deleni, Județul Iași” în valoare de 1.237.587 euro din care 996.347 euro finanțare neramburabila a fost realizat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Prin acest proiect s-au modernizat prin asfaltare 6,79 km drumuri locale în satele comunei.

„Lucrările au vizat modernizarea prin asfaltare a drumurilor de piatră din satele Deleni, Slobozia, Feredeni, Maxut inclusiv construirea de rigole betonate și accese proprietați cu podețe betonate.

Investiția a îmbunățatit considerabil condițiile de trafic și nivelul de confort al cetățenilor, totodată zona devenind atractivă și pentru investitori. Prin asfaltarea acestor străzi se asigura accesul la DJ 281 A si DN 28 B„, a declarat primarul Comunei Deleni, Dumitru Prigoreanu.


Share
Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ