Share

Administrația locală a comunei Fundu Moldovei demarează un proiect ce prevede extinderea rețelei rutiere. În acest sens, în comună vor avea loc lucrări de modernizare a trei drumuri vicinale.

„Valoarea proiectului este de aproximativ 450.000 de lei. Este vorba despre trei drumuri vicinale din satul Fundu Moldovei și drumurile vor avea o lunginme totală de 900-950m. Lucrăm acum la studiul de fezabilitate și urmează să scoate proiectul la licitație.

După ordinul de începere a lucrărilor, cu tot cu faza de pregătire, lucrările nu ar trebui să dureze mai mult de 2 săptămâni”, a declarat primarul comunei Fundu Moldovei, Zdrob Tudor Ion.

Firma executantă este SC NORD STUDIO SRL, din Suceava

Citeste si   PRIMĂRIA comunei DRĂGOIEȘTI organizează o LICITAȚIE PUBLICĂ! VEZI detaliile

De asemenea, la nivelul comunei sunt finalizate sau în curs de finalizare mai multe proiecte și se așteaptă recepția lucrărilor.

„Practic, suntem la final cu proiectele. Cel mai important proiect ar fi grădinița cu program normal de la Fundul Moldovei, finanțată prin fonduri europene. Recepția finală și ultima tranșă de bani ar urma să vină până la 1 septembrie.

La fel, Căminul cultural din Fundul Moldovei este tot pe final lucrăm acum la partea de dotări interioare și la recepția lor, trebuie să aibă loc recepția finală. Proiectul a fost finanțat tot prin fonduri europene. Prin PNDL. Mai avem un proiect de construire a unui pod peste râul Moldova, în zona satului Colacul.

Proiectul este în valoare de aproximativ 2.000.000 lei. Undeva la sfârșitul lunii septembrie preconizăm că îl vom da în funcțiune”, încheie primarul comunei Fundu Moldovei, Zdrob Tudor Ion.

 

Citeste si   UPDATE GCS: 1.231 de cazuri noi de COVID-19; numărul total de îmbolnăviri - 112.781

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ