Share

Comuna Hălăucești dorește modernizarea infrastructurii rutiere, prin asfaltare a drumurilor, pe o lungime totală de 1.597 m. Este ultima fază de lucrări dintr-un proiect mai amplu ce a avut ca scop asfaltarea tuturor drumurilor din comună.

Drumurile propuse spre modernizare sunt următoarele:

  • DS 35 Hălăucești 98 m;
  • DS 36 Hălăucești – 122 m
  • DS 32 Hălăucești 127 m;
  • DS 2 Luncasi 967 m;
  • DS 13 Luncasi 88 m;
  • DS 24 Luncasi 195 m.
Citeste si   4.207 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Valoarea totală a achiziției este de 889.322 lei, fară TVA.

“Au fost întocmite studii geo și de fezabilitate, expertiza și am scos la licitație execuția. Din patru firme a câștigat una care s-a apucat deja de treabă. Termenul de finalizare este de două luni. Văd că deja au fost aduse utlizajele. Este ultimul proiect pe care îl mai avem, face parte dintr-un plan mai aplu, de 36,5 km de asfalt turnat și acum suntem la ultimii 1,5 km. Avem acum aboslut toată comuna asfaltată și ne ocupăm în prezent de locurile unde este cel mai rău, undeva unde sunt vai, niște legături care rămăseseră.

Sperăm cam într-o săptămână să dăm drumul la treabă și nu vom mai avea de asfaltat nicăieri, ultimele 57 de străduțe le-am făcut anul trecut. Doar la Luncași ar mai fi ceva, însă nu se poate face din cauză că izvoraște apa din drum. De la studiul geo pleacă tot, daca studiul geo spune că nu se poate face, atunci nu facem”, a declarat Anton Iosif, primarul comunei Hălăucești.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ