Primăria comunei Holboca a demarat un proiect de modernizare a drumurilor comunale din  satul Valea Lungă. Astfel, 3 kilometri vor fi asfaltați din fondurile primăriei

Drumul este acoperit cu pietriș iar ploile care au avut loc în ultima vreme au făcut ca parcurgerea acestui drum să fie aproape imposibilă din cauza inundațiilor. Este un drum anevoios, parcurs zilnic de peste 400 locuitori.

Autoritățile locale promit că în viitorul apropiat vor finaliza lucrările de modernizare a drumului aflat în administrarea Consiliului Local Holboca.

Vor fi modernizate prin asfaltare, următoarele străzi: Strada Lacului cu olungime de 1.840 metri; Strada Luncii cu o lungime de 1.005 metri, respectiv Strada Liniștii cu o lungime de 291 metri.

Acest proiect este din anul 2016 în atenția nostră și a mai fost scos la licitație pentru a asfalta aproximativ 3 kilometri de drum sătesc în satul Valea Lungă. Aici sunt peste 200 de gospodării și în jur de 400 de localnici percurg acest drum pietruit. Ne dorim ca locuitorii din satul Valea Lungă să aibă condiții decente să nu înghită atât de mult praf în zilele toride de vară, elevii să nu mai meargă prin noroi atunci când vor începe noul an școlar. Asfaltarea din zonă este o prioritate în condițiile în care stăm la câțiva kilometri de orașul Iași”, a declarat primarul comunei Holboca, Gheorghe STEFURAC.

LĂSAȚI UN MESAJ