Share

Infrastructura rutieră este unul dintre principalele puncte de interes pentru Primăria Horodnic de Jos, motiv pentru care primarul a decis asfaltarea unui drum important de pe raza localitățillor. S-a avut în vedere modernizarea și reabilitarea drumului DC46A, dar și sporirea gradului de conform al cetățenilor, prin aducerea la standarde europene a infrastructurii comunale.

Dorința de modernizare a dus la creearea proiectului „Modernizare drum comunal DC 46A din comuna Horodnic de Jos, județul Suceava” se va realiza modernizarea prin asfaltare a aproape 3 km de drum comunal care era într-o stare foarte proastă, era pietruit și creea un disconfort major cetățenilor din zonă. În cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, proiectul are o valoare de 3.034.500 lei cu TVA și se așteaptă a fi gata în aproximativ o lună, în funcție de constructor și de condițiile meteorologice.

Citeste si   VEȘTI BUNE pentru comercianții din Bazarul Sucevei! A avut loc LICITAȚIA pentru încălzirea COMPLEXULUI

“La acest proiect încă se lucrează, lucrările se vor termina cam într-o lună de zile, în funcție de mai mulți factori”

“La acest proiect încă se lucrează, lucrările se vor termina cam într-o lună de zile, în funcție de mai mulți factori. Am avut probleme cu condițiile meteorologice, pentru că au fost inundații acum câteva luni și a fost mai complicat să avansăm. Totul a decurs normal în ceea ce privește proiectul în sine, nu am avut probleme cu licitația, acum așteptam să dăm drumul în folosință și să ne putem bucura de el.

Distanța este de aproape 3 km și include și modernizarea podețelor și a rigolelor. O parte erau făcute deja de cetățeni iar o parte le-am asfaltat noi acum. Înainte, drumul era pietruit și se genera foarte mult praf, deci cetățenii vor fi mult mai mulțumiți și vor putea respira un aer mai curat”, a declarat primarul din Horodnic de Jos, Petrică Onică.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ