Share

Primăria continuă reformarea modului de gestionare a patrimoniului Municipiului Iași.

După ce în urmă cu o lună a fost demolată clădirea din strada Păcurari, nr. 86, primarul Mihai Chirica a anunțat într-o conferință de presă că miercuri, 7 iunie, va fi demolat un alt imobil aflat în stare avansată de degradare.

Este vorba despre clădirea situată în strada Mizil, nr. 5, care a fost construită în anul 1860. Imobilul, care are o suprafață de 43,68 de metri pătrați, are zidărie de cărămidă, având și o curte de peste 200 de metri pătrați. Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 203 din 14 iunie 2011 imobilul a fost scos din circuitul locativ. Municipalitatea a primit avizul Direcției Județene pentru Cultură Iași în vederea dezafectării, cercetarea arheologică nepresupunând intervenții la sol.

Familia care ocupa imobilul din strada Mizil, nr. 5, a fost recazată în căminul situat în strada Tudor Vladimirescu, nr. 79A.

Citeste si   VIDEO l Conducerea PSD exclude posibilitatea unei ÎNFRÂNGERI la IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ