ideall.ro

Primăria Municipiului Iași continuă curățarea cu drujba a teilor din COPOU

Conducerea primăriei Iași demonstrează în continuare că nu a învățat absolut nimic de pe urma nenumăratelor scandaluri în care a fost implicată în ultimii ani, scandaluri generate de intervenția brutală asupra mediului înconjurător de pe raza municipiului Iași.

 În materie de protecția mediului, încălcările grosolane sunt la ordinea zilei în Iași, iar Primăria le acoperă cu inconștiență, având în vedere că în joc este sănătatea ieșenilor.

Într-un material prezentat în ediția trecută am arătat cum, în continuare, șantierele de pe raza municipiului NU respectă prevederile privind PROTECȚIA MEDIULUI.

Deși nu este în stare să protejeze mediul înconjurător din Iași, Primăria continuă seria intervențiilor brutale asupra arborilor din zonele centrale ale orașului

sensodays.ro

Întreaga operațiune este îmbrăcată ca de obicei de Primărie ca o acțiune de “îndepărtare a copacilor care ar putea prezenta o posibilă amenințare pentru locuitorii orașului”.

Poziția oficială a Primăriei Municipiului Iași este că “lucrătorii continuă să îndepărteze copacii care ar putea prezenta o posibilă amenințare pentru locuitorii orașului”.

,,Este o operațiune de înlocuire a tuturor arborilor care s-au uscat, ei au fost marcați de către Direcția Silvică  și s-a ajuns la concluzia că aceștia ar putea deveni un posibil pericol. Conform prevederilor legale, colegii de la Servicii Publice vor înlocui acei copaci uscați cu puieți noi, la toamnă”, a declarat, Silviu BURAGA, Purtătorul de Cuvânt al Primăriei Municipiului Iași.

,,Este o curățare în urma anumitor sesizări în ceea ce privește anumiți arbori uscați.Nu se va tăia niciun copac, se vor curăța pentru a se evita orice posibil accident”, a declarat, Radu BOTEZ, viceprimar al Municipiului Iași.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ