Share

Primăria Lețcani înaintează proiecte de modernizare a comunei

Primăria Lețcani a organizat o licitație ce vizează execuția căilor de acces din comună. Costul total al lucrărilor este de de aproximativ 130.000 de lei. Prin intermediul acestei investiții, primarul Stelică Turcu și-a propus să vină în sprijinul localnicilor din Lețcani și să faciliteze accesul pe proprietăți.

„Lucrările sunt în curs finalizare, obiectivul primăriei Lețcani este acela de a finaliza aceste lucrări cât mai curând,  încât să putem duce la bun sfârșit și altele pe care le avem în plan”, a declarat primarul comunei Lețcani, Stelică Turcu.

Firma ofertantă cu privire la această investiție este CMC CONSTRUCT – Inginerie și Consultanță, cu sediul în județul Iași și are o vechime de 10 ani. Aceasta are ca obiect de activitate lucrări de inginerie și consultantă tehnică.

S-a mai precizat și faptul că în localitate s-au mai făcut astfel de lucrări, fiind vorba despre un pod peste râul Bahlui, care, de asemenea, vine în sprijinul infrastructurii de transport din localitatea Lețcani.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ