Share

Construirea unui grup sanitar modern la Școala Frumușica din comuna Mădârjac este imperios necesară și face parte din proiectele desfășurate în localitate prin fondurile proprii.

Valoarea estimată fară TVA este de 547.305,78 lei, din care:

  • Amenajări pentru protecția mediului și aducerea la starea inițială în sumă de 16.580,18 lei fără TVA;
  • Valoarea estimata la execuția lucrării: 466.466,37 RON fără TVA;
  • Utilaje, echipamente tehnologice și funcționale cu montaj în sumă de 59.038 fără TVA;
  • Organizare de șantier: 5.221,23 RON fară TVA;
Citeste si   LIIS online sau despre DĂRUIRE, IMPLICARE, DEZVOLTARE în Săptămâna Educației Globale

Contactat de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași”, primarul comunei Mădârjac, Dan Ghebuță, a declarat că de această reabilitare vor beneficia cei 50 de elevi și scolii Frumușica și cele 3 cadre didactice.

“Proiectul constă în reabilitare termică, modernizarea grupurilor sanitare și posibilitatea de a avea apă potabilă în scoală. Marți (23.06) am  semnat contractul de execuție și are termen de finalizare 8 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Singura problemă pe care o avem este că în 5 zile de la semnare noi trebuie să avem polița care prevede garanția de buna execuție, conform legii nr. 98, altfel contractul devine nul.

 Până acum nu am avut probleme de genul acesta, trebuie să mă duc la ISC să depun documentația și apoi să depun ordinul de începere a lucrărilor.

Beneficiile sunt majore pentru că școala are toaleta în curte în momentul de față, practic acesta a fost și scopul principal al nostru, să creem un grup sanitar modern. Acolo avem cam 50 de copii, cu tot cu preșcolari și 3 cadre didactice”, a declarat primarul comunei Mădârjac, Dan Ghebuță.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ