Municipalitatea a finalizat o procedură de achiziție publică a serviciilor de proiectare a lucrărilor de reabilitare

Licitația a atras trei oferte, iar în urma evaluării tehnice și financiare contractul va fi semnat cu SC Trust AVB SRL, contra unei sume de 45.000 lei, fără TVA (53.500 lei, cu TVA).

Cimitirul Sf. Treime este unul dintre cele mai mari dintre cele aflate în administrarea SC Servicii Publice SA, însă reabilitarea aleilor din incintă a devenit o prioritate dat fiind nivelul de degradare al acestora. Suprafața totală care va reabilitată este de 10.225 metri pătrați, lungimea totală a aleilor reabilitate de 5.850 metri, iar a bordurilor de 11.140 metri.

Citeste si   În România, au fost CONFIRMATE 1.452 de CAZURI de persoane INFECTATE cu virusul COVID – 19

Firma menționată va avea la dispoziție patru luni pentru a livra serviciile de proiectare, printre care studiul topografic, studiul geotehnic, studiul de coexistență (dacă este cazul), documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (acolo unde este cazul), studiul de fezabilitate, documentația tehnică pentru obținerea avizelor / acordurilor / autorizațiilor necesare pentru obținerea autorizației de construire, proiectul tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor, proiectul tehnic de execuție și documentația tehnică pentru organizarea execuției.

LĂSAȚI UN MESAJ