Share

Comuna Scânteia va beneficia de un proiect de modernizare a drumurilor de interes local în conformitate cu Strategia Comunei Scânteia aferentă perioadei 2014-2020, astfel că Primăria Scânteia și-a asumat obiective și proiecte de interes în infrastructura rutieră, educațională, sportivă, etc.

Strategia Comunei Scânteia 2014-2020, obiective ambițioase: 2 școli din comună vor fi modernizate prin PNDL

Comuna Scânteia va beneficia, prin PNDL de modernizarea, extinderea, dotarea și reabilitarea Școlii Gimnaziale “Axinte Uricariul” și Școlii Primare Lunca Rateș. În total, au fost semnate prin PNDL 11 proiecte de reabilitare a infrastructurii educaționale la nivelul Județului Iași, beneficiare fiind Primăriile din 7 comune ieșene.

Citeste si   Cristian NECHIFOR, ”groparul” MOLDOVA TRICOTAJE trebuie să achite 207.386 LEI pentru acoperirea PASIVULUI firmei N & G CONS INVEST SRL

Ce prevede proiectul de modernizare a drumurilor

Lucrările prevăzute de acest proiect de modernizare a drumurilor de interes local în Comuna Scânteia sunt:

  • elaborarea proiectului tehnic (PTh);
  • elaborarea detaliilor de execuție (DDE);
  • documentațiile tehnice pentru avize/acorduri/autorizații;
  • serviciile de verificare tehnică a proiectării prin verificatori atestați și asistența tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor.
Citeste si   Mall-urile au lansat OFERTELE PROMOȚIONALE de Sărbători: Spaţiile comerciale sunt SIGURE din punct de vedere al MĂSURILOR de prevenție COVID-19

Primarul Fănică Săcăleanu a precizat că valoarea proiectului este de 9975014.33 RON (Fără TVA).

Firma care va realiza acest proiect este DANLIN XXL din Horia, Neamț, al cărei obiect de activitate este acela al lucrărilor de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ