Share

Distanțarea socială, restricțiile impuse de necesitatea combaterii efectelor pandemiei de Covid-19 au determinat Primăria Șcheia să inițieze un amplu proces de reabilitare a Căminului Cultural din comună.

Căminul Cultural este spațiul instituțional unde au loc acțiunile culturale din comună, este instituția care poate ajuta școlile din comună ca auxiliar prețios în procesul instructiv-educativ.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Primăria a oferit un contract pentru asigurarea dirigenției de șantier pentru reabilitarea Căminului Cultural din comună.

Primarul Dănuț Ababei: ”Investind în cultură, investim în identitatea culturală a comunei noastre”

Suntem în plină activitate de avizare și proiectare. Cred că într-o lună de zile lucrările pot fi gata. Investind în cultură, investim în identitatea culturală a comnei noastre.

Clădirea era într-o stare avansată de degradare și, având acces la o finanțare europeană,am decis să nu stăm pe gânduri și să ne apucăm de treabă.

În planurile noastre mai intră reabilitarea unei școli din comună, cea din Satul Căuiești, care este aproape gata ”, a declarat primarul comunei Șcheia, Dănuț Ababei.

 

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ