Share

În comuna Țibănești autoritățile administrației locale au făcut formalitățile necesare în vederea realizării unui proces de reabilitare și modernizare a Grădiniței cu Program Normal din satul Tungujei.

Primăria a lansat deja o a doua licitație la care se așteaptă răspuns până pe data de 28 mai a.c., urmând ca firma câștigătoare să realizeze această lucrare, care se anunță a fi una importantă, pentru că se ia în vedere dotarea cu mobilier nou, achiziția unui sistem de încălzire care să confere siguranță, dar și amenajarea unui grup sanitar modern.

Grădinița din Tungujei este scoasă pentru a doua oară la licitație

”Suntem încă în stadiul de licitație, nu știm cu exactitate ce va urma, pentru că nu s-a oferit nimeni deocamdată. Ne propunem ca această grădiniță să aibă toate dotările conform directivelor Uniunii Europene: apă, grup sanitar, încălzire centralizată.

Va fi  instituția de învățământ pe care copiii din localitatea noastră o merită, la fel cum au și cei din marile orașe, așa ar trebui să aibă și cei din comuna Țibănești”, a declarat primarul comunei Țibănești, Aurica COBUZ.

Valoarea totală a lucrării, fără TVA, este de 862.757,54, iar în această sumă vor fi incluse următoarele cheltuieli: servicii de proiectare – faza proiect tehnic, detalii de execuție și elaborarea documentațiilor necesare obținerii acordurilor, avizelor și autorizațiilor aferente obiectivului de investiție, servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de executie a lucrarilor și, finalmente, execuția efectivă.

Citeste si   C. ALEXE, Președintele CJ Iași IMPUNE o decizie POLITICĂ la Spitalul de Infecțioase! Este luat în calcul liberalul M. HURMUZACHE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ