”Inițiativa a plecat de la ideea de a uni în același loc activități care să cuprindă sportul, cultura și educația”, a declarat Ștefan TIMOFTE, primarul comunei Tomești

Duminică 21 iulie, primăria  Comunei Tomești a inaugurat  Parcul Unirii, locul ideal pentru evenimente culturale, recreere, picnic și joacă.

Evenimentul a debutat cu o piesă de teatru interpretată de Trupa Așchiuță care a transpus  copii în lumea teatrului. Printre acestea, un alt moment artistic a fost concertul suștinut de Clasa de excelență coordonată de dn-a prof. Anca Apetroaiei.

Totodată, copiii  s-au împrieteni cu personaje îndrăgite precum: Alba ca Zăpada, Mickey și Minnie Mouse și au luat parte la o mini disco.

În continuarea momentelor dedicate celor mici, adulții s-au bucurat alături de interpreți renumiți din zona Moldovei de la Ansamblul Focloric Rapsodia și Andra Bîrleanu, moment coregrafic susținut de Maria Alexandra Neagu.

Am început cu Amfiteatrul în aer liber, l-am mai extins timp de trei ani si anul acesta deorece se implinesc 100 de ani de la Marea Unire si este un eveniment foarte important, am zis că în cinstea Centenarului să construim un parc al Unirii.

Îmi doresc să fac ceva și pentru sufletul cetățenilor deoarece degeaba investim noi în asfalt, petroaie și betoane dacă de sufletul omului nu ne ocupam. Educația copiillor de aici pleacă. Este frumos ca copiii să socializeze, danseze, interactioneze pe scenă  și să participe la spectacol.”, a declarat Ștefan TIMOFTE, primarul comunei Tomești.

LĂSAȚI UN MESAJ