Share

La sfârșitul lunii februarie a.c. s-a semnat contractul de finanțare, privind construirea Grădiniței BOSIA din comuna Ungheni

Proiectul face parte din programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 10 – Îmbunătățirea  Infrastructurii Educaționale. Acest proiect are drept scop creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu și este dedicat în special copiilor aflați în risc de abandon școlar.

Citeste si   658 de pacienți cu test POZITIV COVID – 19 au fost EXTERNATI

Până în prezent, s-a efectuat studiul de fezabilitate pentru construcția noii grădinițe care este prevăzută cu 3 săli de clasă. Întreaga construcție va avea 600 de metri pătrați. Lucrările la noua grădiniță vor lua startul la începutul anului 2020.

Educația, o prioritate!

Prin Programul  Operațional Regional am depus proiectul Construire și Dotare Grădiniță, în sat Bosia, com. Unghei, jud. Iași.  Proiectul va fi realizat în curtea școlii vechi. Presupune construirea unei grădinițe cu 3 săli, care vor avea o suprafață de 600 de metri pătrați. În momentul de față suntem în faza de achiziție a lucrării.  Acest proiect va demara la începutul anului 2020”, a declarat primarul comunei Ungheni, MARCU Iulian.

Citeste si   Șefa UPU-SMURD IAȘI, Diana CIMPOEȘU despre LEGEA carantinării și IZOLĂRII: ”Unii cetățeni ROMÂNI respectă LEGEA doar când există MĂSURI coercitive”

Share
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Bună dimineața, înafară de grădiniță ce mai face primăria Ungheni ,tie groza sa mergi acasă din cauza drumurilor impracticabile ,cum ajung copii la grădiniță prin NOROAIE si gropi ,

LĂSAȚI UN MESAJ