Share

Municipalitatea ieșeană va încheia un contract de asociere în participațiune cu Ministerul Tineretului şi Sportului și Direcţia Județeană de Tineret şi Sport Iași. Decizia a fost validată în ședința extraordinară de vineri a Consiliului Local Iași.

Scopul asocierii este achiziţionarea şi montarea unei pardoseli flotante şi a unei tabele de marcaj omologate în incinta Sălii Polivalente din Iaşi, necesare pentru jocul de baschet, handbal, volei si futsal, conform normelor Uniunii Europene, respectiv FIBA/FRB.

Modificările sunt necesare întrucât pe 30 septembrie va începe Campionatul de Baschet și Cupa României la Baschet, precum și pentru faptul că Sala Polivalentă trebuie să îndeplinească normele europene de desfăşurare a competiţiilor de rang de Liga Campionilor în condiţii de vizibilitate şi exigenţă a oficialilor, în limita şi în scopul respectării şi aplicării cu corectitudine a regulamentului jocului de baschet, handbal, volei si futsal.

Citeste si   1 Decembrie la IAȘI! Medicii din PRIMA LINIE au fost PREMIAȚI pentru LUPTA împotriva răspândirii SARS-COV-2

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ