Share

În comuna Vadu Moldovei vor fi demarate lucrările de construcție a Căminului Cultural, clădire destinată activităților artistice și culturale.

Primarul comunei Vadu Moldovei, Maricel IACOB a declarat:

Este un proiect din fonduri proprii, săptămâna aceasta începe lucrarea, a fost eliberată autorizația și credem că în 2-3 ani o să fie gata. De asemenea și sediul primăriei a fost construit din fonduri proprii, l-am început în 2009 și în 2012 ne-am mutat în el”.

Maricel Iacob: ”S-au pierdut proiecte din fonduri europene din cauza întârzierii avizelor, toți primarii se confruntă cu aceleași probleme”

”Mai avem 4 școli în reabilitare care sperăm ca până la sfârșitul lui septembrie să îi facem recepția. Totodată mai avem o grădiniță  prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. O sală de sport care este gata ,mai trebuie să îi facem recepția finală. Momentan am terminat execuția proiectului tehnic a unui dispensar, trebuie să îi dăm ordinul pentru începerea lucrării.

De asemenea mai avem reabilitarea spitalului din  Vadu Moldovei, care este tot din fonduri proprii și sperăm ca până la sfârșitul anului să fie gata și cel mai mare proiect este cel de alimentare cu apă în toată comuna care va fi gata în septembrie. Alte proiecte, sunt cele de asfaltare în 6 sate, aproape 14 kilometri de asfalt la care stăm pe loc momentan din cauza avizelor, care oricum va fi aprobat.

Documentația este cea care pune probleme la modernizarea infrastructurii locale, întârzierea avizelor duce la amânarea proiectelor, atât în comuna Vadu Moldovei cât și în restul comunelor”, ”, a declarat primarul comunei Vadu Moldovei, Maricel IACOB.

Valoarea contractului este de 1423500.71 RON și este este realizat de către firma SC GAVCONSTRUCT SRL.


Share
Citeste si   Infotrafic: Trafic feroviar oprit pe magistrala 500, după ce un autoturism a fost lovit de tren; şoferul a murit
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ