Share

Construirea unui nou centru cultural în comuna Vadu Moldovei era foarte necesară pentru cetățeni, având în vedere faptul că nu exista un loc în care să fie desfășurate activitățile culturale pe raza mai multor localități.

Primăria va putea susține diferite evenimente precum serbări, concerte, spectacole și filme

Primăria a decis construirea, în satul Dumbrăvița a unui asemenea centru cultural care va fi și dotat cu mobilier și echipamente de cea mai înaltă calitate. Aici, primăria va putea susține diferite evenimente precum serbări, concerte, spectacole și filme.

Proiectul este în faza de execuție a lucrărilor cam de două săptămâni. În maxim 3 ani de zile vom avea căminul cultural gata, iar finanțarea este din fonduri proprii. Noi avem deja stocul de cărămidă pentru că ne-a rămas de la o lucrare mai veche privind construirea unor școli care nu s-au mai terminat, avem 250 mc de cărămidă. Avem și cherestea din confiscări, aproape 80 mc.

Acolo vom desfășura activități culturale, acum avem doar un singur cămin cultural pentru toată comuna, care a fost și el reabilitat și este aproape gata. Un al doilea era foarte necesar pentru noi pentru că va deservi cel puțin două sate.

Mă bucur că nu am avut probleme până acum și totul a descurs normal”, a declarat primarul comunei Vadu Moldovei, Maricel Iacob.

Valoarea totală a achiziției este de 1.423.500,71 lei fără TVA.


Share
Citeste si   Senatorul PSD Ioan STAN a fost depistat cu COVID -19
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ