Share

Primăria Iaşi va da în judecată Guvernul din cauza modificărilor la Codul Fiscal

Primăria Iaşi va da în judecată, în această săptămână, Guvernul României. Declaraţia a fost făcută de primarul municipiului.

Mihai Chirica va cere instanţelor să nu se aplice ordonanţa de urgenţă prin care s-a modificat Codul Fiscal. Nu se ţine cont de autonomia locală şi de legislaţia bugetară, reclamă Mihai Chirica.

Citeste si   El este Paul BUTNARIU, beneficiarul unor contracte FABULOASE în valoare de PESTE 140.000.000 RON încheiate de COMPANIA DE CONSTRUCȚII FEROVIARE cu instituțiile STATULUI

Municipalitatea va ataca conţinutul ordonanţei care afectează autorităţile locale care nu au fost consultate şi nu se mai poate vorbi de autonomie locală care este practic distrusă, a mai specificat primarul Mihai Chirica.

Mihai Chirica a vorbit de ceea ce a numit o înrobire generală şi o dependenţa totală de autorităţile centrale în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşelor.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ 25 septembrie 2020, ora 13.00

Primarii vor ajunge să cerşească bani, a completat edilul Iașului.

De exemplu, conform spuselor primarului,  Miroslava va pierde 1,5 milioane euro, bani pe care-i investea în modernizarea reţelei de drumuri.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ