ideall.ro

Gabriela Firea intervine în scandalul medicilor falși: „Am cerut ASSMB să verifice documentele tuturor medicilor din spitalele noastre, nu au fost găsite nereguli” 

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale a verificat documentele tuturor medicilor care lucrează în spitalele din subordinea Primăriei Capitalei și nu au fost găsite nereguli, a anunțat luni primarul Gabriela Firea.

„Toată această nebunie privind posibilitatea să ajungi la un medic fals… Acele diplome considerate sau desconsiderate, acele situații, bineînțeles care nu au fost generalizate, dar care au creat temeri în rândul pacienților și familiilor acestora…

De aceea am dispus colegilor de la ASSMB să verifice, împreună cu managerii tuturor spitalelor care aparțin de Primăria Capitalei, cele 19 spitale din București, toate diplomele și toate documentele celor peste 1.000 de medici care lucrează în aceste spitale.

sensodays.ro

Nu s-a depistat până în acest moment nicio diplomă falsă, nicio eroare. Acea spaimă că am fi și noi puși în astfel de situații s-a înlăturat”, a declarat Gabriela Firea luni, în cadrul unei conferințe de presă. Edilul a precizat că și la nivelul spitalelor din subordinea ASSMB au fost încheiate contracte de voluntariat, cu trei profesori doctori de peste 60 de ani, patru tineri specialiști, trei psihologi și un fizician. Și aceștia au fost verificați.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ