Share

Afacerea nu a funcționat în ultimul moment! Sora unei vedete a fost respinsă din Primăria Iasi! 

Sora Laurei Cosoi a încercat să facă afaceri prin intermediul soțului ei. A dorit să realizeze patru busturi, dar suma solicitată era imensă, după spusele edililor.

„Procedura se va relua, oferta depusă depășea bugetul alocat”, spun reprezentanții Primăriei. 

Ieri, Alina Maria Cosoi susținea că nu știa rezultatele negocierii

Citeste si   În ce zodie e persoana care-ți va face viața Iadul pe Pământ. Nu te apropia de ea!

Primăria Iași a lansat un concurs de soluții pentru realizarea unor busturi ce urmau să fie amplasate în mai multe zone din oraș. Recent, la concurs a fost prezentată o singură ofertă, venită din partea societății Artesfera, din Iași.

Societatea este administrată de Alina Maria Cosoi, sora Laurei Cosoi. Ieri, după o sesiune de evaluare, edilii ar fi dorit să încheie contractul cu firma Alinei Cosoi.

Citeste si   Acest aliment banal te îmbătrânește, îți distruge dinții şi îţi afectează creierul!

Conform edililor, concursul de soluții va fi reluat în perioada următoare.

“Procedura se va relua, oferta depusă depășea bugetul alocat”, spune Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Cele patru busturi trebuie să reprezinte mai multe personalități: istoricul Nicolae Iorga, poetul evreu Benjamin Fondane – Fundoianu, poetul Nicolae Labis și poetul Cătălin Anuta. Conform descrierii tehnice, busturile trebuie să aibă 1 metru înălțime, o masă de bronz de 120 kilograme si o anvergură la nivelul umerilor de 60 de centimetri. Machetele vor fi realizate din ipsos.

Citeste si   VIDEO - Mergea prin pădure când din spatele unui copac a apărut un urs - Totul a fost filmat

Câștigătorul concursului de soluții va negocia direct pentru punerea în execuție a proiectului, ce include realizarea bustului, transportul, montajul și inscripționarea.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ