Share

Primarul comunei Ciortești, Alina APOSTOL a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Alina APOSTOL pe contul personal de Facebook în urmă cu puțin timp.
Alina APOSTOL a declarat că în momentul de față sunt zece persoane din primăria Ciortești au fost depistate pozitiv cu COVID -19. 

”#POZITIV

Inevitabilul s-a produs, din păcate până pe data de 3 noiembrie 2020, am fost nevoită să întrerupt activitatea la Sediul Primăriei Comunei Ciortești, suntem 10 persoane, printre care mă enumăr și eu, confirmate #POZITIV #COVID! Din fericire starea de sănătate a tuturor este acceptabilă, încercăm să rezolvăm urgențele de la distanță! Vă rog respectați normele impuse și încercați să vă protejați sănătatea!

Mă găsiți online, numărul meu de telefon este 0749510510, în cazul în care aveți nevoie urgentă de mine. Vă mărturisesc că am medicație și o tuse care mă chinuie, dar încerc să îmi țin mintea ocupată!

Sunt încrezătoare că vom depăși cu bine și vom fi sănătoși!”, a declarat Alina APOSTOL.


Share
Citeste si   (P) MARIUS OSTAFICIUC, președintele Organizației Municipale IAȘI al PSD și candidat la Camera Deputaților: „Se împlinesc astăzi 102 ani de când, la Alba Iulia, se decidea unirea TRANSILVANIEIcu ROMÂNIA”
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ