ideall.ro

Încep lucrările de modernizare a drumurilor de interes local în satele Lunca Cetățuii, Dumbrava, Ciurea, Piciorul Lupului și Slobozia din comuna Ciurea

Valoarea totală a proiectului este de 4 499 792.3 RON (fără TVA), iar firma care va executa lucrările este BNB PREST SERV SRL.

Obiectul contractului de achiziții îl reprezintă executarea lucrărilor de construcții de drumuri, în lungime totală de 6047 m, dupa cum urmează:

– Sat Lunca Cetățuii – 713 m

sensodays.ro

– Sat Dumbrava – 2068 m

– Sat Ciurea – 373 m

– Sat Piciorul Lupului – 1046 m

– Sat Slobozia – 1847 m

UAT Ciurea iși propune să aducă aceste străzi rurale la nivelul de a fi practicabile pe întraga perioadă a anului.

Primarul Comunei CIUREA, Cătălin LUPU: “Urmărim asfaltarea a 6,2 km de drum în satele Ciurea, Piciorul Lupului, Slobozia, Dumbrava și Lunca Cetățuii”

Proiectul este finanțat prin FADR prin măsura 72, din datele tehnic- economice se va produce asfaltarea a 6,2 km de drum în satele Ciurea, Piciorul Lupului, Slobozia, Dumbrava și Lunca Cetățuii. Valoarea proiectului este de  1 milion euro. În 19.06.2019 am eliberăt autorizația de construire și am transmis ordinele de începere a lucrărilor.

Proiectul este depus din 2016 la AFIR , a avut toate controalele necesare și pe achiziții dar și pe competiția de a obține finanțare, am avut 65 de puncte, ceea ce ne-a clasat ca fiind eligibili și finanțabili, s-au  facut toate procedurile și zilele acestea urmează să emitem ordin de începere a lucrărilor și predare în plasament” a declarat Cătălin Lupu, primarul comunei Ciurea.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ