Share

Vești îmbucurătoare! Primarul Gheorghe Fron s-a vindecat dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID -19

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, s-a vindecat de coronavirus fiind externat ieri (10.05. -n.r.) de la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava.

Externarea a venit ca urmare a faptului că ultimele două teste au ieșit negativ la COVID-19

Conform procedurilor,Gheorghe FRON trebuie să stea în izolare la domiciliu timp de șapte zile. Soția sa și restul familiei rămân însă în spital întrucât în cazul lor testele au fost pozitive.

Citeste si   GCS: Încă opt persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 1.296

Primarul din Cornu Luncii a ținut să le mulțumească în mod special cadrelor medicale de la Spitalul Județean Suceava, apreciind profesionalismul acestora.

”Vreau să le mulțumesc tuturor cadrelor medicale. Numai cine nu a trecut pe acolo nu realizează ce înseamnă această boală. Sunt oameni cu suflet, cu iubire de oameni, profesioniști și mă refer la toate cadrele medicale.

Am fost încântat și plăcut impresionat de calitatea oamenilor, de serviciile acordate și de felul în care ne-au tratat. Eu am fost unul dintre primarii care nu s-au ferit, și au continuat să meargă la locul de muncă în ciuda recomandărilor. Așa am luat acest virus.

 Trebuie să mulțumesc echipei de la primărie și tot personalului de la centrul de la Sasca Mică, oameni care și-au lăsat familiile acasă și au avut grijă de persoanele cu dizabilități”, a declarat Gheorghe FRON. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ