Share

Primarul comunei Miroslava, Dan NIȚĂ a depus jurământul pentru mandatul 2020-2024.
Dan NIȚĂ a declarat despre noua echipă că este un mix de experiență și elan tineresc, un mix de oameni cu rădăcini în Miroslava și de oameni care doresc să prindă rădăcini în comuna Miroslava.

Dan NIȚĂ: ”Continuăm dezvoltarea comunei cu o nouă echipa de consilieri locali”

”În primul rând, doresc să va mulțumesc încă o dată, alături de nouă echipa de consilieri liberali, pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o prin votul dumneavoastră la scrutinul din 27 septembrie.
În al doilea rând, după depunerea jurământului din 27 octombrie, doresc să-mi reafirm încrederea în echipa liberală. Avem un mix de experiență și elan tineresc, un mix de oameni cu rădăcini în Miroslava și de oameni care doresc să prindă rădăcini în comună noastră, un mix de oameni cu experiență în administrație publică și de oameni cu experiență în business și în companii multinaționale, un mix reprezentativ pentru ceea ce a devenit comună noastră în ultimii ani. Toate acestea mă fac să fiu încrezător că Miroslava va crește și mai mult în următorii patru ani.
Nu în ultimul rând, îmi doresc că și reprezentanții celorlalte partide să pună umărul alături de noi pentru a crește calitatea vieții cetățenilor noștri și pentru dezvoltarea comunei. Campania s-a încheiat, cetățenii s-au exprimat, cu toții am depus jurământul. Acum este timpul să lucrăm pentru oamenii care ne-au ales și și-au pus speranțele în noi, pentru că #MiroslavaConteaza”, a declarat DAN NIȚĂ.

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ