Share

A terminat de rezolvat problemele curente ale Iașului și se implică activ în politica internațională

În 2013, deși mai era încă membru PSD, Mihai Chirica îl critica de zor pe Liviu Dragnea. După exprimarea cu patos a opiilor sale politice, tot ce a reușit Chirica a fost să izoleze Iașul în raport cu Bucureștiul.

Astăzi, după o serie de scandaluri imobiliare, bine cunoscut pentru calitatea sa de proprietar al mai multor imobile prin intermediari, Mihai Chirica s-a hotărât să pășească mai hotărât și pe scena politicii internaționale.

Citeste si   Alegeri parlamentare 2020. Ghidul complet al alegătorului - tot ce trebuie să știi despre alegerile parlamentare - acte, reguli, secții de votare. Tu decizi!

Mai nou, Chirica are opinii și chiar sfaturi pentru clasa politică din Republica Moldova:

O mare tristețe ne răvășește sufletul văzând că drumul european al Republicii Moldova se fragmentează din ce în ce mai tare. După o prestație dezolantă și dezbinată a forțelor pro europene la alegerile pentru primăria Chișinăului, alegeri pierdute fără drept de apel, inevitabilul s-a produs.

Actualul guvern, Cabinetul Maia Sandu, a fost demis! După foarte mulți ani, foștii comuniști au ajuns să acapareze aproape întreaga putere în Basarabia! Toată lumea acuză Republica Moldova de lipsă de viziune, dar cine a avut grijă în ultimul timp de soarta acestui stat?

Nu mă pot abține de la a adresa o întrebare gravă doamnei ex-premier Maia Sandu: de câte ori în istoria omenirii pactul cu diavolul a nascut îngeri? Deci, doamnă Maia Sandu, asumați-vă eșecul și – dacă mai aveți când – învățați ceva din istoria celor care au negociat cu comunistii sau urmașii lor, din uriașele erori ale istoriei, și înțelegeți că singura lor deviza a rămas Trădarea și Razbunarea!” a scris pe pagina lui de Facebook, Mihai Chirica.

Culmea penibilului s-a produs: un tip cu probleme în justiție, care nu își poate justifica averea și este continuatorul unui PSD-ist de frunte a României, a ajuns să vadă paiul din ochii altora, dar nu și bârna din ochii lui.

Citeste si   Parlamentare 2020 | Peste 21.500 de români din afara ţării au votat până sâmbătă la 7.00, ora României - Date oficiale de la AEP

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ