Share

Conferința de presă săptămânală susținută de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a început un cu mesaj important pentru suceveni.

Dată fiind situația de a ne confrunta din nou cu virusul Sars-Cov2 și suntem la un pas de a intra din nou în scenariul roșu care presupune să avem 3 cazuri active la mia de locuitori, primarul a transmis sucevenilor să fie solidari, să limiteze răspândirea acestui virus prin purtarea măștii obligatoriu atât în spațiile închise cât și în spațiile deschise.

Citeste si   Au început pregătirile pentru ALEGERILE PARLAMENTARE! 377 buletine de vot pentru SENAT și 666.377 buletine de vot pentru CAMERA DEPUTAȚILOR au ajuns la SUCEAVA

Totodată, Ion Lungu a făcut și un apel către poliția locală și către jandarmerie, să fie foarte exigenți și fermi, iar acolo unde se va sfida legea, oamenii să fie sancționați.

„Este un lucru prea serios ca să nu îl luăm în considerație. Discutăm de viața sucevenilor!”

 

📺📺📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava

📺

📺📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava

Publicată de Ion Lungu pe Marţi, 20 octombrie 2020

„Începând de vineri suntem deja proprietarii acestui parc”

Primarul Ion Lungu a mai declarat că în cursul zilei de 16.10.(n.r.) a semnat protocolul de predare-primire în ceea ce privește pădurile parc de la ROM SILVA cu o suprafață de 143,925 de hectare.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ din SUCEAVA! La nivelul județului se înregistrează un număr de 9756 de persoane declarate VINDECATE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ