Share

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a avut întâlnire în cursul zilei de ieri(05.10n.r.) cu Ministerul Finanțelor Publice, cu ministrul transporturilor și la Compania Națională de Investiții pentru a discuta și rezolva anumite probleme ale Municipiului Suceava.

Edilul a discutat despre plata celor 25 autobuze electrice care au intrat în dotarea TPL Suceava, plata cofinanțării la autobuzele electrice cât și despre realizarea Variantei de Ocolire nr.2 a orașului Suceava, pe fonduri europene, ca punct de descărcare pentru Autostrada A7.

Citeste si   Au fost emise Ordine ale Prefectului Județului SUCEAVA, privind CONVOCAREA consilierilor locali declarați aleși la data de 27 septembrie 2020

Ion Lungu a declarat că aceste discuții au fost constructive și clarificatoare.

„Am avut discuții cu ministrul mediului apelor și pădurilor referitoare la transferul pădurilor parc”

„Am avut astăzi întâlnire cu mai mulți miniștri privind rezolvarea unor probleme ale Municipiului Suceava, după cum urmează:

– plata celor 25 autobuze electrice care au intrat în dotarea TPL Suceava;
– stadiul licitației pentru celelalte 15 autobuze prin Ministerul Dezvoltării;
– am discutat la Ministerul Finanțelor Publice pentru plata cofinanțării la autobuzele electrice.

Am avut discuții cu ministrul mediului apelor și pădurilor referitoare la transferul pădurilor parc.

De asemenea am avut o întâlnire la Compania Națională de Investiții, în urma căreia am stabilit următorii pași de urmat pentru realizarea Sălii Polivalente.

Am avut o discuție și cu ministrul transporturilor referitoare la realizarea Variantei de Ocolire nr.2 a orașului Suceava, pe fonduri europene, ca punct de descărcare pentru Autostrada A7″, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

 

Citeste si   SUCEAVA a revenit la SCENARIUL GALBEN! Ion LUNGU: „Fac APEL la cetățeni să RESPECTE regulile stabilite de către CJSU”

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ