Share

După ce luni (10.08. – n.r.), și-a prezentat lista de candidați pentru Consiliul Local Suceava, primarul Ion Lungu a decis să amintească sucevenilor proiectele pe care le-a promis în campania electorală din 2016 și câte dintre acestea au fost finalizate.

Astfel, primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU, a organizat o conferință de presă, miercuri (12.08 – n.r.), în cadrul PNL Suceava unde a trecut în revistă proiectele finalizate în mandatul 2016-2020 și totodată și-a lansat programul electoral cu care pornește în lupta pentru un nou mandat de primar al Sucevei.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.271 de cazuri noi de COVID-19; numărul total de îmbolnăviri - 123.944

În cadrul conferinței de presă, alături de primarul Ion LUNGU, au fost și patru dintre candidații la Consiliul Local Suceava: Lucian Harșovschi, actual viceprimar, Sanda Maria Ardeleanu, profesorul universitar în cadrul USV Suceava, consilierul local Angela Zarojanu, actual consilier local și Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal.

Ion LUNGU: ”Suntem oameni de cuvânt și în mare parte, ceea ce am promis am și realizat”

Ion Lungu a declarat că din cele 20 de proiecte prioritare pentru Suceava pe care le-a prezentat în campania din 2016, 11 au fost finalizate în totalitate.

Citeste si   Ieșire RUȘINOASĂ din scena POLITICĂ a candidatului social democrat pentru primăria Sucevei, Dan CUȘNIR

Cu privire la atragerea de fonduri europene în municipiul Suceava, edilul a declarat că au fost finalizate proiectele pe fonduri europene și că s-au promovat proiectele cu finanțare europeană pentru care contractele s-au semnat în 2019.

Printre reușitele primarului PNL, Ion LUNGU se numără și finalizarea a  patru blocuri ANL cu 80 de apartamente și amenajarea zonei respective cu căi de acces și parcări.

Citeste si   Ce spun PRIMARII din județul SUCEAVA după ALEGERILOR locale! Mugurel BOCANCEA, primar Todirești: ”Mulțumesc LOCUITORILOR din Todirești, echipei mele și domnului președinte Gheorghe FLUTUR”

50 de străzi din municipiu au fost asfaltate

În ceea ce privește infrastructura rutieră, Ion LUNGU a declarat că  în ultimii patru ani au fost modernizate 50 de străzi din municipiu, iar alte 15 sunt în prezent în curs de modernizare.

Printre altele au fost realizate și 33 de parcări de reședință cu 7000 de locuri.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ