Share

În urma sesizărilor făcute de cetăţeni privind mai multe deficienţe ale iluminatului stradal în municipiul Iaşi, primarul Mihai Chirica a venit cu precizări vizând posibilitatea implicării Primăriei în soluţionarea acestor probleme.

“Împreună cu colegii din Primărie, am identificat în teren, pe parcursul zilelor trecute, circa 20 de probleme majore apărute în sistemul de iluminat public. Însă cetăţenii municipiului Iaşi trebuie să ştie că noi, Primăria, nu avem drept de acces în reţeaua de iluminat.

Singura instituţie care are acces este şi proprietarul, acesta fiind şi distribuitorul energiei electrice, faţă de care ne-am exprimat dezacordul privind modalităţile foarte încete de remediere a defectelor majore de iluminat. De pildă, în urmă cu două seri am căutat singura echipă desemnată de distribuitor să efectueze lucrări de reparaţii în reţeaua de iluminat şi am găsit-o în afara judeţului.

Dacă avem o relaţie contractuală, ne-o respectăm cu toţii. Sunt convins că cei de la E.On ne aud şi, de mâine, situaţia va fi alta”, a declarat primarul Mihai Chirica.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ