Share

Primarul Iaşului Mihai Chirica a fost implicat sâmbătă noapte (08.03 -n.r.), într-un grav accident rutier în intersecţia de la Moara de Foc

primarul-mihai-chirica,-accident-grav-in-iasi!-a-fost-dus-la-spitalEdilul, care se afla la volanul unui autoturism Ford Ecosport pe strada Toma Cozma, s-a izbit puternic în intersecție cu un BMW seria 5.

Surse de la fața locului au spus că primarul susține ca ar fi trecut pe culoarea verde, iar cei din BMW pe galben. Politia a cerut filmările camerelor video din zona.

Mihai Chirica s-a ales cu mai multe contuzii, dar este în stare stabilă, spun doctorii.

Medicii i-au preluat și pe șoferul celuilalt autoturism, un tânăr de 22 de ani, dar și pasagera din dreapta, în vârstă de 19 ani. Cei doi șoferi au fost testați și s-a stabilit că nu se aflau sub influența alcoolului.

Diana CIMPOEȘU, șefa UPU-SMURD Iași: ”Pacienţii sunt toţi conştienţi, stabili hemodinamic, au, la evaluarea primară, contuzii la nivel toracic, la nivelul membrelor inferioare”

Echipajele de terapie intensivă şi prim-ajutor SMURD au intervenit în cazul unui accident rutier. Au fost preluaţi trei pacienţi, este vorba despre cei doi şoferi şi o pasageră din dreapta, din una dintre maşini. Pacienţii sunt toţi conştienţi, stabili hemodinamic, au, la evaluarea primară, contuzii la nivel toracic, la nivelul membrelor inferioare”, a declarat Diana CIMPOEȘU, șefa UPU-SMURD Iași.

Citeste si   Ce faci când te lovești de capriciile vestimentare ale copilului tău?

Ioana BÎLEA, purtător de cuvânt al IPJ Iași: ”Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcool test, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului”

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcool test, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului. În cauză, se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat Ioana BÎLEA, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Citeste si   Situaţia măsurilor întreprinse în judeţul Iaşi pentru a combate şi a împiedica răspândirea COVID -19

În urmă cu puțin timp primarul Mihai CHIRICA, a oferit un punct de vedere despre accidentul în care a fost implicat.

Mihai CHIRICA: ”Am trecut o cumpănă, în care poți vorbi despre cât de fragilă este viața”

Am trecut o cumpănă, în care poți vorbi despre cât de fragilă este viața. Tocmai terminasem evenimentul “Atipic Beauty”, unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulație. Toate erau triste, dar aveau dorința de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta așa a decis…

Ieri puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o șansă și-I mulțumesc pentru asta. Toți suntem bine, nimeni nu e rănit, iar mașinile se pot repara. De la Atipic Beauty am urcat la stadion să urez succes echipei, la pauză am decis să trec prin cartierul Alexandru cel Bun, să văd echipele care lucrau la marcajele rutiere… iar despre circulație… și am ajuns aici…

Conduc prudent de peste 27 de ani fără niciun incident, nu am lovit și nu am fost lovit de nimeni. Dar așa este soarta… mă bucur că și celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au pățit ceva deosebit. Sunt tineri, chiar foarte tineri și nu-i voi părăsi la greu pentru că puteam pleca cu toții pe un alt destin.. . Nu cred că au vrut să treacă prin asta și voi sta lângă ei.

PS: Ca sa nu apăra dubii testul etilotest a înregistrat 0 pentru amândoi, iar la măsurarea mea celălalt șofer a fost martorul Poliției.Vom trece și peste acest necaz!
În încheiere vreau să urez tuturor femeilor un sincer La mulți ani! Prețuiți viața și pe cei dragi de lângă voi”, a declarat edilul pe pagina sa de facebook.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ