Primarul Iașiului Mihai Chirica, a decis să o ia de soţie pe fosta sa colegă din Primăria Iaşi, Cristina Popa.

Cununia civilă ar fi avut loc la începutul acestei luni, la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa, și a fost un eveniment restrâns la care au participat doar câțiva apropiați, conform libertatea.ro

Astfel, primarul Mihai Chirica (45 de ani) a ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă pentru a treia oară. El a luat-o de soţie pe Cristina Popa (32 de ani), fostă angajată în Primăria Iaşi, la direcţia Proiecte Europene. Chirica are o relaţie cu Cristina Popa de aproape patru ani.

Citeste si   Nelu Tătaru: De la 15 iunie, ne gândim la deschiderea plajelor

Potrivit reporteris.ro, Mihai Chirica s-a căsătorit pentru a treia oară, săptămâna trecută. Ceremonia discretă a avut loc la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa şi unde familia tinerei deţine o firmă de produse lactate.

Cristina Popa a renunţat la funcţia de inspector de specialitate din Primăria Iaşi, lucrând acum în mediul privat. Mihai Chirica şi Cristina Popa aşteaptă un copil, noua soţie fiind însărcinată în luna a cincea. Chirica mai are trei copii din primele două căsătorii.

Citeste si   Gest șocant, în India: și-a ucis soția, după ce a aruncat cu un șarpe cobra în ea
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ