Share

Primarul Iașiului Mihai Chirica, a decis să o ia de soţie pe fosta sa colegă din Primăria Iaşi, Cristina Popa.

Cununia civilă ar fi avut loc la începutul acestei luni, la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa, și a fost un eveniment restrâns la care au participat doar câțiva apropiați, conform libertatea.ro

Astfel, primarul Mihai Chirica (45 de ani) a ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă pentru a treia oară. El a luat-o de soţie pe Cristina Popa (32 de ani), fostă angajată în Primăria Iaşi, la direcţia Proiecte Europene. Chirica are o relaţie cu Cristina Popa de aproape patru ani.

Citeste si   Horoscop 26 octombrie. Zi plină de tensiuni! Când credeai că nimic rău nu se mai poate întâmpla... 

Potrivit reporteris.ro, Mihai Chirica s-a căsătorit pentru a treia oară, săptămâna trecută. Ceremonia discretă a avut loc la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa şi unde familia tinerei deţine o firmă de produse lactate.

Cristina Popa a renunţat la funcţia de inspector de specialitate din Primăria Iaşi, lucrând acum în mediul privat. Mihai Chirica şi Cristina Popa aşteaptă un copil, noua soţie fiind însărcinată în luna a cincea. Chirica mai are trei copii din primele două căsătorii.

Citeste si   Quito, Ecuador: Soțul din cel mai longeviv cuplu din lume s-a stins din viață la 110 ani. Soția de 104 este în doliu

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ