Share

Primarul Municipiului Iași, Mihai CHIRICA, va depune jurământul pentru mandatul 2020-2024 pe data de 13 octombrie 2020, în sistem ONLINE începând cu ora 08:30 la Judecătoria Iași. 

Miercuri (14.10. -n.r.) începând cu ora 08:30 și membrii Consiliului Local Iași vor depune jurământul pentru noul mandat.

Conform Codului Administrativ, mandatul primarului declarat ales este validat în termen de 20 de zile de la data desfășurării alegerilor. Acest lucru este făcut de Judecătoria în a cărei rază teritorială se afla circumscripția electorală pentru care au avut loc alegeri, în procedură necontencioasă. 

Totodată, mandatele consilierilor locali declarați aleși sunt validate în cel mult 25 de zile de la data desfășurării alegerilor.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ