Share

“Dragii mei! În calitate de primar al orașului Comarnic, e datoria mea să anunț că am fost confirmat cu infecția cu virusul SARS-CoV-2 și în acest moment sunt internat în spital, unde mi se administreaza deja tratament”, se arat[ ]n mesajul postat de edilul scoial-democrat.

Popa susține că a purtat mască, a respectat distanța fizică și regulile de igienă dar, cu toate astea, a luat virusul. O secundă de neatenție a fost suficientă, a spus edilul.

Citeste si   Rezultate parțiale alegeri locale 2020. LISTA primarilor câștigători în marile orașe din România

Acesta le-a cerut aomenilor să respecte regulile impuse de autorități pentru a se proteja. “Sunt om între oameni și probabil că o secunda de neatenție a fost suficienăa! Vă spun sincer că nu cunosc cum m-am infectat. Dați-mi voie, însă, să fac un apel la voi toți, să ne asigurăm împreună că respectăm distanțarea socială, purtarea măștii și regulile de igienă, în toate locurile publice, fără nicio excepție, în care ne aflăm, astfel ca nimeni să nu treacă prin aceste momente dificile și să evităm tragedii!”, mai scrie acesta.

Citeste si   Tatăl lui Alexandru Iancu, mort în clubul Colectiv, mesaj după alegerea lui Cristian Popescu „Piedone” la Sectorul 5

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ