Share

În localitatea ieșeană Mogoșești-Siret, Damian Butnariu a obținut un nou mandat de primar în urma alegerilor din data de 27 septembrie. Candidatul independent a obținut mandatul cu un număr de 555 de voturi din partea alegătorilor.

Contracandidații săi au fost Radu Pârlea din partea PMP ce a obținut un număr de 429  de voturi și socia-democratul Daniel Grozavu cu un număr de 335 de voturi din partea alegătorilor.

Fostul liberal a fost exclus din partid în luna ianuarie

În prima lună a anului 2020 a apărut informația că Damian Butnariu a  violat două minore în sediul Primăriei din Mogoșești-Siret. În iulie 2007, primarul a întreținut relații sexuale cu două minore sechestrate de o rețea de proxenetism din Pașcani. Butnariu a plătit suma de 100-150 de lei proxenetului pe nume Adrian Buduroi pentru a viola cele două fete de 17 ani.

Citeste si   Viceprimarul Aurelian Bădulescu, la România în realitate: Solicit premierului să demită prefectul Capitalei

În acest dosarul în care a fost implicat Damian Butnariu mai multe persoane au fost condamnate. Proxenetul plătit de fostul liberal a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

În urma răspândirii în spațiul public a acestei informații, Damian Butnariu a fost exclus din Partidul Național Liberal.

 Toate semnele arată că fostul liberal este susținut în continuare din umbră de PNL

PNL Iași nu a desemnat alt reprezentant liberal în localitatea respectivă pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. De asemenea, Mogoșești-Siret a fost singura localitate din județ în care Partidul Național Liberal nu a avut un candidat.

Citeste si   Gabriel HARABAGIU își va continua AFACERILE la vârful Primăriei IAȘI din postura de ADMINISTRATOR PUBLIC al IAȘULUI

O investigație din partea Recorder a scos la iveală faptul că președintele PNL Iași, Costel Alexe continuă să păstreze legătura cu Damian Butnariu. Mai mult decât atât, acesta îi trimite mesaje siropoase fostului liberal, prin care subliniază cât de mult ține la el. Într-un mesaj trimis de Costel Alexe către Damian Butnariu acesta a declarat:

„Campionule, te iubesc ca pe propriul tată! Nu s-a schimbat nimic. Și premierul te iubește! Trebuia să luăm reflectorul de pe Președinte și Premier. Vom candida împreună! Te iubesc!”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ