Share

Locuitor din Deveselu: Ne vegheați. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Bravo, eroul nostru. Te vom iubi mereu. Aceste imagini au făcut rapid înconjurul lumii. CNN a relatat evenimentul bizar petrecut la mormântul fostului primar reconfirmat în funcție și după moarte. Televiziunile de știri din Australia au difuzat filmările din cimitir care arată zeci de săteni la mormântul lui Ion Aliman veniți să aprindă lumânări după încheierea votului.

Citeste si   LOCKDOWN după aproape 5.000 de cazuri noi de covid? Orban: ”Măsurile vizează obiectivul de a reduce interacţiunile şi răspândirea virusului”

Și principala televiziune de știri europeană, Euronews a publicat pe site clipul video din cimitir, iar reacțiie nu au întârziat să apară. Evenimentul ajuns și în Canada unde CBC, una dintre cele mai mari stații TV, a relatat evenimentul.Ion Aliman, cunoscut post-mortem de acum pe toată planeta, a adunat 1.020 de voturi din 1.600 valabil exprimate. Presa străină scrie că după ce localnicii din Deveselu și-au exprimat opțiunea de vot trebuie să se pregătească de noi alegeri. De această dată… să aleagă un primar viu.

Citeste si   Ludovic Orban: ”PSD a pus în fruntea Consiliului Legislativ pe cel care s-a afirmat ca violatorul justiției independente din România”

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ