Share

Locuitor din Deveselu: Ne vegheați. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Bravo, eroul nostru. Te vom iubi mereu. Aceste imagini au făcut rapid înconjurul lumii. CNN a relatat evenimentul bizar petrecut la mormântul fostului primar reconfirmat în funcție și după moarte. Televiziunile de știri din Australia au difuzat filmările din cimitir care arată zeci de săteni la mormântul lui Ion Aliman veniți să aprindă lumânări după încheierea votului.

Citeste si   Virgil Popescu: Trebuie să ne digitalizăm, altfel nu vom avea capacitatea administrativă să putem atrage, să evaluăm proiecte şi să le putem da drumul

Și principala televiziune de știri europeană, Euronews a publicat pe site clipul video din cimitir, iar reacțiie nu au întârziat să apară. Evenimentul ajuns și în Canada unde CBC, una dintre cele mai mari stații TV, a relatat evenimentul.Ion Aliman, cunoscut post-mortem de acum pe toată planeta, a adunat 1.020 de voturi din 1.600 valabil exprimate. Presa străină scrie că după ce localnicii din Deveselu și-au exprimat opțiunea de vot trebuie să se pregătească de noi alegeri. De această dată… să aleagă un primar viu.

Citeste si   Tătaru: Sperăm ca până la sfârșitul verii să avem vaccinată 60-70% din populație

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ