Share

„De azi sunt posibil contact direct. Drept urmare, intru în izolare acasă, dar continui să muncesc. (…) Ştiam că, oricât m-aş proteja, există riscul ca cineva apropiat mie să contacteze această boală. Şi s-a întâmplat. Soţia mea prezintă simptome specifice COVID şi azi ni s-au recoltat probe pentru test. Aşteptăm rezultatul, dar e o şansă ridicată să fie pozitiv. Aşa că intru în telemuncă”, a scris edilul, pe Facebook.El a precizat că va menţine contactul telefonic cu angajaţii Primăriei, iar şedinţele zilnice se vor desfăşura online.Potrivit lui Mihaiu, Consiliul Local se va reuni în şedinţă vinerea viitoare, în contextul în care a fost pregătit proiectul de hotărâre pentru rectificarea bugetară.

Citeste si   Ludovic Orban: Modernizarea căii ferate, prioritate zero în următorii 4 ani. ”România a mers pe sens contrar UE”

Primarul Sectorului 2 a adăugat că există sumele necesare pentru burse, în condiţiile în care vechea administraţie prevăzuse pentru acestea 37,7 de milioane de lei, iar în propunerea de rectificare bugetară figurează 43,7 de milioane de lei.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ