Share

La conferința de presă de ieri (07.10. n.r.) din cadrul primăriei Municipiului Suceava, primarul Ion Lungu a făcut un apel către suceveni să respecte regulile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului COVID -19, purtarea măștii atât în spațiile închise cât și în spațiile deschise.

LIVE de la Primăria municipiului Suceava

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Marţi, 6 octombrie 2020

Totodată, edilul a adus în discuție și faptul că în această săptămână a avut mai multe întâlniri cu miniștrii de la București unde au discutat despre problemele județului Suceava.

Citeste si   Suceava: 50 de mame au finalizat cursurile de antreprenoriat prin proiectul 'Mommypreneurs', implementat de USV

„Am decis ca majoritatea în Consiliu Local să o facem cu USR”

„Am avut discuții cu ambele partide cu USR și PNL și în urma consultării care am avut-o cu Organizația Municipală și cu Conducerea Organizației Județene am decis ca majoritatea în Consiliu Local să o facem cu USR .

Din simplul considerent, estimăm că în perioada următoare guvernarea la nivel național este formată din PNL și USR și este bine să avem intrare la toate ministerele pentru că vor fi foarte mulți bani europeni de adus la Suceava și trebuie să ne mișcăm în acest sens”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu

 

Citeste si   Gheorghe FLUTUR a anunțat noii VICEPREȘEDINȚI ai Consiliului Județean Suceava: „Am intrat în linie DREAPTĂ în noul MANDAT”

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ