Share

Pacienții din Suceava care nu sunt îmbolnăviți cu noul coronavirus vor fi preluați de Spitalul Militar Iași

Măsura a fost luată după instituirea carantinei în Spitalul Județean Suceava. Un detașament din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN a fost adus la Suceava pentru a dezinfecta toate căile.

În același timp, 4 izolete produse de instituțiile din subordinea Ministerului Apărării vor ajunge la Spitalul din Suceava, pentru a asigura o intervenție în siguranță pentru personalul medical.

Col. Aurelian MORARU: ”Nu îl ajut doar pe cel de la Suceava, ci mă ajut pe mine și pe toți cetățenii”

Contactat telefonic de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași”, managerul Spitalului Militar din Iași, Col. Aurelian MORARU a declarat:

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

”Este adevărat acest lucru! Spitalul Militar din Iași este pregătit să primească pacienți non COVID nu numai de la Suceava, dar și de la alte spitale. Aceasta este decizia Ministerului Apărării Naționale și noi o vom îndeplini”, a declarat Col. Aurelian MORARU .

Întrebat de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași” de când va fi aplicată această măsură, managerul instituției a ținut să precizeze că spitalul este pregătit în orice moment în care vor fi solicitați.

”În momentul în care suntem solicitați, noi vom răspunde. Echipa de la Suceava cunoaște toate dotările și facilitățile pe care le putem oferi la Spitalul Militar din Iași. Noi avem o comunicare foarte bună cu cei din Suceava. În momentul în care ni se va spune că trebuie să primim un pacient, punem în aplicare planul nostru intern și suntem pregătiți”, a mai declarat Col. Aurelian MORARU.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „IAȘUL a fost CĂLCAT în picioare de guvernul LIBERAL!”

Întrebat de reporteri câte paturi libere sunt în cadrul Spitalului Militar din Iași, Col. Aurelian MORARU a declarat: ”80% din cele 190 de paturi pe care le avem în cadrul Spitalului Militar Iași sunt libere”.

Col. Aurelian MORARU: ”După două-trei zile de evaluare la Suceava a noii conduceri, o să vedeți și rezultate”

Col. Aurelian MORARU a ținut să precizeze că are încredere în noua echipă de la Suceava și consideră că în câteva zile se vor vedea primele rezultate ale acestui nou management.

Citeste si   „Școli creative”- CREȘTEREA accesului la EDUCAȚIE pentru comunități DEZAVANTAJE socio-economic din IAȘI și VASLUI

spitalul-clinic-judetean-suceava-se-inchide-pentru-48-de-ore-pentru-dezinfectieÎn situații de criză strângem rândurile și sprijinim un individ, o instituție, un spital și națiunea română. După două-trei zile de evaluare la Suceava a noii conduceri, o să vedeți și rezultate.

În momentul de față există în cadrul instituției un plan managerial foarte elaborat. Sunt medici de la Suceava care au revenit la serviciu, sunt medici voluntari care dau o mână de ajutor. Noi am trimis colegilor de la Suceava izoletele noastre, 200 de combinezoane, măști. Noi suntem un sistem. Nu îl ajut doar pe cel de la Suceava, ci mă ajut pe mine și pe toți cetățenii”, a mai declarat Col. Aurelian MORARU managerul Spitalului Militar din Iași.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ