Share

De curând, make-up artiștii și pasionații de produse cosmetice au o nouă destinație de shopping, în ansamblul Palas Iași

Brandul american NYX Professional Makeup a inaugurat primul său magazin din regiunea de nord – est în cadrul proiectului și propune o gamă completă de produse de înfrumusețare.

NYX Professional Makeup ocupă o suprafață de peste 60 mp la parterul galeriei Palas Mall și este cel de-al treilea magazin pe care brandul american îl inaugurează în reţeaua națională a companiei IULIUS, după cele din proiectul mixt Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.

Citeste si   38 unități de ÎNVĂȚĂMÂNT și 90 de CLASE au făcut lecții ONLINE în scenariul ROȘU la IAȘI

Mult îndrăgitul brand de cosmetice de peste Ocean propune peste 1.300 de produse profesionale, la un preț accesibil. Recunoscut la nivel internațional pentru calitatea superioară, varietatea opțiunilor și caracterul inovativ al produselor, NYX Professional Makeup este un brand apreciat și recomandat de make-up artiști.

În noua locație din Palas Iași, clienții au la dispoziție o gamă completă de produse și accesorii de specialitate. Farduri de ochi în diferite texturi, pigmenți cu finish metalic, rujuri mate sau cremoase, fonduri de ten sau baze pentru machiaj, pudre, iluminatoare, mascara și multe alte articole marca NYX Professional Makeup nu lipsesc din trusele profesioniștilor din întreaga lume.

Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

NYX Professional Makeup a fost creat în anul 1999, în Los Angeles. Acesta este prezent la nivel internațional prin magazine specializate de cosmetice, dar şi prin locațiile proprii. În Europa, brandul este disponibil în sute de magazine proprii, dar și în reţeaua de parfumerii Douglas, Selfridges şi Boots, unde este cotat ca fiind cel mai bine vândut brand de make-up. La nivel național, NYX Professional Makeup este prezent în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, iar, de acum, și în Iași.

Citeste si   CEL MAI APRECIAT MANAGER medical al momentului ar putea CANDIDA din partea PSD la PARLAMENTARE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ