Share

Voluntarul rus care era programat pentru procedura de transplant de cap a anuntat ca nu mai doreste sa fie subiectul procedurii. Interventia era programata pentru luna decembrie.

Voluntarul rus Valery Spiridonov a dezvaluit ca nu mai vrea sa se supuna acestei interventii chirurgicale fiindca cercetatorul italian Sergio Canavero nu a putut sa ii promita ca va obtine ceea ce el isi doreste, sa mearga din nou.

“Avand in vedere ca nu ma pot baza pe colegul meu italian, trebuie sa am singur grija de sanatatea mea”, a spus Spiridonov.

Astfel, potrivit descopera.ro, noul pacient pentru transplantul de cap uman va fi un chinez. Neurologul Sergio Canavero va lucra alaturi de medicul Xiaoping Ren, de la Universitatea Harbin Medical, pentru efectuarea procedurii in China.

“In prezent, nu exista mai multe detalii privind procedura. Atunci cand va veni momentul, stirile oficiale vor fi anunţate de echipa Xiaoping din China. Momentan pot sa va asigur ca au fost realizate progrese masive,” a declarat Canavero.


Share
Citeste si   Tenis: Elina Svitolina a câştigat turneul de la Strasbourg (WTA)
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ