Share

Era abuzurilor, obedienței și șmecheriei cu care ne-au obișnuit PSD și ALDE trebuie să înceteze!

Pro România este de fapt partidul lui Daniel Constantin, un apropiat al lui Victor Ponta. Susținerea pentru guvernul Grindeanu este de fapt datorată intrării în executiv a fostului premier Victor Ponta pe poziția de Secretar General.

La Iași, partidul Pro România este condus de directorul Casei Corpului Didactic, profesorul Silviu Iordache. Acesta este un apropiat al Primarului Chirica și al conservatorului Vasile Șalaru.

”PSD și ALDE au hotărât să compromită România încă o dată în fața oficialilor europeni doar pentru a-și ascunde fărădelegile înfăptuite în cârdășie ani la rând. S-a indus crearea unei crize politice fără precedent pentru țara noastră doar pentru ca Liviu Dragnea să fie salvat. Întreb sincer, se merită, oare, dragi membri PSD de bună credință, să îndurați toate astea pentru un singur om? Să fie, oare, Liviu Dragnea mai presus de interesele naționale?

Parlamentarii ieșeni nu trebuie să cadă în capcana lui Liviu Dragnea. Dimpotrivă, noi, filiala ieșeană a Partidului Pro România, le cerem parlamentarilor de Iași să dea dovadă de rațiune și să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Citeste si   Decizia președintelui Klaus Iohannis în cazul condamnării soțului șefei DIICOT - Giorgiana Hosu

Era abuzurilor, obedienței și șmecheriei cu care ne-au obișnuit PSD și ALDE trebuie să înceteze! Stimați parlamentari, sunteți în fața unui moment prielnic în care puteți demonta mitul conform căruia ”toți sunt la fel”.

Mai mult ca oricând, e nevoie de stabilitate și coerență în actul de guvernare, nicidecum de haos

Comunități întregi sunt afectate din această cauză. Îi reprezentați pe ieșeni în Parlament, uitați cumva cât de văduvit a fost Iașul de către Liviu Dragnea la alocarea fondurilor pentru marile proiecte de care avem atâta nevoie, cum ar fi autostrada, spitalul Regional sau centura ocolitoare a Iașului?

Apoi, gândiți-vă la viitorul generațiilor tinere aflate pe picior de plecare peste granițe. Asta e ceea ce vă doriți pentru România?

Mai mult ca oricând, e nevoie de stabilitate și coerență în actul de guvernare, nicidecum de haos. Aceasta e premisa de la care trebuie să-și fundamenteze votul fiecare parlamantar.

Citeste si   Adrian Albu, susținut de sătmărenii din diaspora

Filiala ieșeană a Partidului Pro România își menține susținerea față de premierul Grindeanu și e alături de liderii social-democrați ieșeni, Mihai Chirica și Cătălin Ivan, în demersurile întreprinse de către aceștia pentru reformarea faptică și reală a clasei politice românești.”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ