Colica reprezintă plânsetul puternic și persistent, care apare la sugarii cu varstă între 3 săptămâni și 3 luni

Cât de mult plânge copilul într-un mod excesiv sau extrem, este un lucru subiectiv și diferă în funcție de percepția celui care îl ingrijește. În orice caz, medicii pun diagnosticul de colică, la un copil în plină stare de sănătate care de mai mult de 3 săptămani, plânge mai mult de 3 ore pe zi, mai mult de 3 zile pe săptămâna, cu o intensitate mare, tipică varstei.

Este foarte greu de liniștit un sugar cu un episod de colică odata ce aceasta a debutat.
Colicile, ca de altfel și plânsul normal, debutează de obicei între 6 si 8 săptămâni și dispare în mod treptat de la sine între 8 și 14 săptămâni. De cele mai multe ori, medicii definesc colicile ca fiind un comportament exagerat al plânsului.

Apă Gasodex contra colicilor

Apa Gasodex contra colicilor este un produs complet lipsită de bicarbonat de sodiu, alcool, îndulcitori artificiali, conservanţi, zahăr, gluten, amidon, coloranți şi simeticonă (silicon). Fără surse de fenilalanină.

Gasodex nu modifică echilibrul delicat al sistemului digestiv al sugarilor şi deasemenea ajută ca sistemul digestiv al sugarului să se adapteze la noile alimente, ameliorează sughițul și calmează stomacul deranjat, situaţie care de multe ori apare ca urmare a creșterii producției de salivă în timpul erupției dinților.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ