Share

Președintele PSD Liviu Dragnea a admis că PSD a început să scadă în sondaje după criza provocată de adoptarea ordonanței de urgență li protestele care au urmat, scrie realitatea.net

Legat de sondajul invocat de primarul Iașiului conform căruia PSD ar fi pierdut 23% din procentele de încredere în ultimele zile, Liviu Dragnea spune că nu ar fi vorba decât de o scădere de maxim 2-3 procente pentru partidul pe care îl conduce.

Citeste si   FOTO EXCLUSIV Marcel Ciolacu, FĂRĂ REGULI pe timp de epidemie. Liderul PSD, surprins alături de 10 persoane la o masă, într-un restaurant

“Sondajul pe care l-am văzut eu este aproape neschimbat, suntem cu doar 2-3 procente în jos. Relația mea cu premierul Grindeanu e foarte bună, e o perioadă pe care nu ne-am dorit-o, dar în perioade mai grele relațiile se întăresc. Premierul s-a întărit. Au fost zile grele, primul ministru are toată susținerea mea. Nimeni nu a vrut să trecem prin aceste zile”, a mai spus Liviu Dragnea.

Citeste si   Școlile ar putea rămâne ÎNCHISE și în noiembrie. Ludovic Orban, ANUNȚ important pentru elevi 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ