Share

O femeie din Iasi a dat-o in judecata pe amanta sotului ei, pentru ca a intretinut relatii sexuale cu el. Magistratii au fost pusi in fata unui caz in premiera pentru instantele romanesti.

Femeia i-a cerut amantei daune morale, iar instantei sa declare legatura extraconjugala ilegala, potrivit Adevarul.

Dupa ce au audiat mai multi martori, magistratii de la Judecatoria Iasi au stabilit ca amanta nu poate fi trasa la raspundere din punct de vedere legal, insa sotia s-a declarat nemultumita si a facut apel.Prin plangerea depusa la instanta, sotia inselata cere ca amanta sa-i plateasca 50.000 de lei, din care “suma de 25.000 lei reprezentand daune morale pentru atingerea adusa onoarei, demnitatii si reputatiei, iar suma de 25.000 lei cu titlu de daune morale pentru suferinta cauzata de atitudinea delictuala a paratei”.

Femeia a scris in plangere ca este casatorita cu barbatul infidel – cadru medical – din 1980 si au impreuna doi copii. Sotia sustine ca singurele certuri in casnicie au fost din cauza apartamentului mic in care locuiesc si a “interventiei soacrei in viata de familie”.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ