Share

La data de 11 noiembrie 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au executat o acțiune pe linia combaterii introducerii în țară de droguri.

Astfel, un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Bârnova a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi ridicat de la un oficiu poștal, din municipiul Iași, două pachete ce ar fi fost expediate din Kenya și care ar fi conținut 25 kg. de khat.

Citeste si   Teste PCR pentru COVID-19 disponibile la Spitalul de Boli Infecțioase IAȘI! Carmen DOROBĂȚ: "Avem locuri la CONFIRMAȚI și la terapie INTENSIVĂ"

Din cercetări a rezultat faptul că drogurile urmau să fie expediate în Suedia, unde ar fi trebuit să fie comercializate.

Bărbatul cercetat pentru introducerea în țară de droguri de risc și droguri de mare risc a fost reținut de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. pentru 24 de ore.

Ulterior, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a celui în cauză.

Citeste si   Ore în CONTAINERE din luna SEPTEMBRIE?Monica ANISIE: ”Alte state au luat în calcul și aceste spații modulare”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ