Share

Surse din PSD susțineau faptul că poziția a doua la Senat din partea PSD Iași va fi ocupată de medicul Carmen Mihaela Dorobăț, directorul Spitalului de Boli Infecțioase  ”Sf. Parascheva” Iași și profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iași.

Faptul că la București, medicii celebri Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel vor fi pe listele de parlamentari ai PSD, a determinat conducerea PSD de la Iași să ia în calcul candidatura Dr. Carmen Dorobăț pe poziția a doua pe lista de la Senat, ca un technocrat în politică.

Citeste si   100% TU DECIZI! Silvia Dinică a plecat de la catedră la tribună 

În urma articolelor apărute în presă, Prof. Dr. Carmen DOROBĂȚ a infirmat orice implicare a sa de natură politică declarând că nu se află pe vreo listă și că misiunea sa de doctor și manager al Spitalului de Boli Infecțioase Iași în acest context pandemic este mult mai importantă.

”Vreau sa transmit ca nu sunt pe nici o lista la nici un partid! Consider ca misiunea mea de doctor si manager la nivelul Iasului in acest context pandemic este mult mai importanta. Mulțumesc daca unii s-au gândit ca as putea face treaba si la alt nivel dar acum am multe angrenate in organizare la nivel local”, a declarat Carmen DOROBĂȚ. 

Vocea medicului Carmen Dorobăț s-a făcut auzită ca o voce de profesionist, iar Iașul nu a avut soarta județului Suceava la începutul pandemiei, deși populația județului Iași este mult mai mare decât populația județului Suceava.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

În fruntea Spitalului de Boli Infecțioase, medicul Carmen Dorobăț a reușit să se impună ca un factor autorizat care să determine autoritățile locale și județene să nu repete tragicul scenariu de la Suceava unde a fost nevoie de conducere militară a Spitalului Județean.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ