Share

La finalul acestei săptămâni o profesoară din Iași ce a participat la corectarea tezelor de la Evaluarea Națională a fost confirmată pozitiv cu noul Coronavirus.

Cadrul didactic a luat contact cu un număr de 20-30 de persoane, aceasta nu a intrat în contact direct cu elevii

Profesoara de limba și literatura română este în prezent internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, urmând ca și celelalte cadre didactice cu care a intrat în contact să fie testate.

Citeste si   UMF IAȘI – locul III pe podiumul universităților din ROMÂNIA

Contactat de reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iași”, președintele USLIP Iași, Laviniu Lăcustă, a declarat că profesoara nu a intrat în contact cu elevii și se așteaptă rezultatele anchetei epidemiologice desfășurate de către DSP Iași.

”Dumneaei fiind corector nu a intrat în contact cu elevii, ci cu foarte mulţi profesori. Considerăm că este o recudescenţă şi pe fondul deschiderilor unităţilor şcolare. Rămâne să vedem în următoarea perioadă care vor fi consecinţele.

Dacă lucrurile decurg în acest ritm mi-e teamă ca nu cumva preşedintele României să recurgă la reinstituirea măsurii stării de urgenţă“.

 Mai multe detalii despre această situație vom publica în urma anchetei epidemiologice desfășurată în prezent de DSP Iași.

Citeste si   Ieșenii MĂNÂNCĂ o pâine mai SCUMPĂ anul acesta! Mihai, agricultor: ”SECETA a DISTRUS hectare ÎNTREGI”

Share

LĂSAȚI UN MESAJ