Share

Cursurile la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava vor avea loc online după ce 6 cadre didactice printre care directorul unității și directorul adjunct au fost confirmați pozitiv în cursul zilei de luni(14.09.n.r.) cu noul Coronavirus.

Profesorii confirmați pozitiv cu noul Coronavirus nu au avut contact cu elevii având în vedere că luni dimineață a avut loc testarea iar deschiderea noului an școlar s-a desfășurat online cu diriginții.

„Testarea a avut loc luni iar marți au venit rezultatele și s-au constatat că sunt 6 persoane pozitive și s-a decis trecerea din scenariul 2 în scenariul 3.

Profesorii testați pozitiv nu au avut contact cu elevii deoarece luni dimineața la prima oră a fost testarea și deschiderea a avut loc cu diriginții online.”, a declarat Cezar Anuței Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.


Share
Citeste si   (P) Mugurel BOCANCEA: ”Vin la PRIMĂRIE alături de oameni COMPETENȚI care își doresc să dezvolte localitatea TODIREȘTI”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ